Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

szentorban@szentorban.hu
Ajánlatkérés

Kikapcsolódás a Börzsöny szívében

A 4 csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek különleges megjelenésű és illatú farönképület ad otthont. Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára kínál magas szintű szolgáltatásokat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnének pihenni.

Egy aktív nap után lazíthat a Patakpart wellness részlegen, ahol igazi relaxáló élmények várják. A hotel éttermének hangulata és egyedi világítása illetve építészeti megoldásai különleges atmoszférát nyújt az ételek élvezete mellett. Elismert szakácsok és szolgálatkész felszolgálók a magyar ételek és italok széles választékát kínálják.

Nyáron a szálloda szabadtéri strandja 25 méter hosszú, feszített víztükrű, melegített úszó- és gyermekmedencével, koktélbárral és gyönyörű kilátással várja a hűsölni vágyókat. Hamisítatlan erdei környezetben komplex indoor és outdoor szolgáltatásokkal kínálnak tökéletes helyszínt bármely típusú üzleti, vagy csapatépítő rendezvény részére.

A hotel és környéke

A hotel szobái